söndag 24 februari 2013

Ny häst i stallet




I fredags anlände en femte pålle till stallet.
Hade turen att få en 11-årig valack vid namn Nylands Edvin.
Åkte halv åtta på morgonen, och ett par färjor och fastkörningar senare var jag och edvin äntligen hemma kl 22.00 på kvällen.

Det är en riktigt charmig gubbe faktiskt, som startat väldigt sporadiskt och sparsamt (28 starter och är 11 år...). Senaste starten var för drygt 1,5 år sedan men eftersom han bara har 84' på sig så prövar vi att dra igång honom! Travsäker, okomplicerad och startsnabb - kanske fröken dahlen törs köra honom själv dessutom ;)
Känns riktigt kul att folk rekommenderar mig och därmed trillar det in lite hästar på grund av att folk tror på en.
Nu ska man bara göra sitt bästa för att det inte ska bli totalt fiasko.

Sagt och gjort, både idag och igår har alla 4 tränats. Moa tränar ju inte så hon är mest avundsjuk. Min fina tjej, det gör lite ont i hjärtat men hon ska snart få åka iväg på äventyr hon oxå. Järvsöfaks heter visst det äventyret :)
Hästarna som rört sig då? Påvi var såååååååååå jäkla fin igår. Världens finaste lilla ponnykallblod är det. Puss på honom. Stormen är totalt knäpp, högg mig i ryggen när han låg i rygg, var i diket ett par gånger och när han helt plötsligt vill iväg sätter han sig på röven och kastar sig sen fram och upp.
Imorgon är det självmordsuppdrag på gång - Storm ska köras för första gången på nästan 5 månader.
Norsken har fått skritta tillsammans med Edvin lite försiktigt både idag och igår. Stallmaskot ponnypontus har gått på släp och försökt minska omfånget runt magen litegrann. Går sådär. Haha.

Slänger in massa bilder från idag.
Världens finaste hästar, som betyder allt för mig.

















Dag Storm 2013-02-24


















Biskop Metz 2013-02-24



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar