onsdag 13 mars 2013

Roligaste på länge

Stack till ridhuset vid sex och hoppade storm och norsk.
Norsken har hoppat nån stock i skogen, två tre gånger medans stormen inte har gjort mer än att trava över bommar en gång.
Meeeen taggade hästar taggade ryttare så vi körde på! ;)

Började med att värma upp, norsken blev heeeelt paff när han såg en så fruktansvärt snygg häst i spegeln. Det var han själv :)
Travade över bommar som båda fixade finfint och sen gick vi på ett sockerbitshinder. Norsken var sååå duktig hela tiden, stormen fattade nada så han vinglade mest omkring men han försökte verkligen.
Stormen skulle hoppa sockerbiten från andra hållet och då blev det svårt i hans lilla valnötshjärna så han råka drutta rakt in i det så Josse gjorde en störtdykning ner i sanden med käften först ;) höll seriöst på att garva ihjäl mig!

Fortsatte rulla på sockerbiten, la till ett räcke på andra långsidan och en oxer på diagonalen. Hindren var 50-60 höga. Eller säger man låga? ;)
Norsken va kung på de där så när både han och storm hoppat fina serier på alla hinder höjde jag oxern till 80 och dåå! Dååå började de likna nått sa norris och satte full sula mot och flög över! Han är för söt.

Summa summarum: vi ska hopptävla på söndag ;)

Här får ni Sveriges sämsta bilder, anstränger ni er så kanske ni ser att det är en häst!

Först ut: Josse tuggar och borstar grus ;)
Resten är på norsken







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar